Bloesem Kinderyoga is online

Welkom bij Bloesem Kinderyoga.

Bloesem Kinderyoga is geeft kinder yogalessen voor kinderern in Alphen aan den Rijn en omstreken. De lessen zijn speciaal voor peuters, kleuters en kinderen van 4 tot 12 jaar en in de toekomst ook voor baby’s, dreumes en ouders en hun kinderen (familieyoga) en tieneryoga. Bij Bloesem Kinderyoga is de Yogales een ‘down to earth’, praktisch en laagdrempelige les, waarbij aandacht voor Yoga en de Yogahouding (Asana) de basis is.  De Yogales heeft een warme, zachte en energieke sfeer. De Yogahoudingen, Mindfulness en Ademhaling’s oefeningen worden aangevuld met (natuur)beleving, spel en plezier, ontdekken en er is vanzelfsprekend aandacht voor jouw kind.

Ik ben Laura en oprichtster en kinderyoga docente bij Bloesem Kinderyoga. Ook ben ik Mindful Mama Coach, Kindercoach en Voedingskundige bij InBloei Coaching en mama van een prachtig, gevoelig, energiek en temperamentvol kleuterdochtertje. Mijn inspiratie is dan ook mijn dochtertje en mijn lang gekoesterde wens ‘iets’ met Yoga en Natuurlijke gezondheid te gaan doen. Met Bloesem wil ik naast Yogalessen voor kinderen ook kinderen helpen met Yoga -en Creatieve therapie, Kindercoaching en Voeding en dus leer ik met liefde en duik ik graag ik de studieboeken. Ik vind kinderen ontzettend bijzonder en geweldig en heb me gespecialiseerd in de begeleiding met kinderen met een (prikkel)gevoelige, eigenzinnige of hooggevoelige aard. Ieder kind is uniek en zo heerlijk eigen. Echte ontdekkingsreizigers; vol energie, nieuwsgierig, fantasierijk, bedachtzaam en slim en met een bijzonder verassende kijk op de wereld. Dat brengt voor ons als ouders natuurlijk ook zo zijn uitdaging en zorgen met zich mee. Het ouderschap is niet altijd even makkelijk. Dat weet ik uit eigen ervaring ;-). Kinderyoga kan jou kind helpen om te leren wat in -en ontspanning is en hoe je met emoties kunt leren omgaan, lekkerder kan slapen,  weerbaarheid en zelfvertrouwen te vergroten, je kracht en soepelheid te versterken en hun eigenheid te leren koesteren. Ik kijk er naar uit om jou en je kind(eren) te ontmoeten!

Ik wil heel graag iedereen betrokken bij de ‘geboorte’ van Bloesem Kinderyoga bedanken.

Cora van Studio Neeltje voor huisstijl voor InBloei Coaching en Bloesem Kinderyoga
Annemieke Spruijt voor de prachtige illustratie’s
Rineke Vierhoven van Pureyoga en mijn medestudenten van de Kinderyoga docente opleiding voor de geplante zaadjes en alle mooie lessen
Patrick mijn man voor WP (technische) steuntjes in de rug
Mijn lieve dochter, mijn allergrootste inspiratiebron
Niet te vergeten mijn vader en moeder voor het leven dat ze me gaven en deze prachtige aarde voor alles wat ze is en geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *