In de maneschijn

IN DE MANESCHIJN YOGALESSEN SERIE is de relaxte tegenhanger voor alle sinterklaas en kerst drukte. 

Binnenkort beginnen de leuke, maar tegelijk ook ontzettend drukke feestmaanden weer. Juist dan kan Kinderyoga jouw kind helpen te ontspannen, balans te vinden en te houden, fijner te slapen en daardoor meer plezier te beleven aan de prachtige feesten in de aankomende feestmaanden.

In de Speciale Kinderyoga lessen serie ‘IN DE MANESCHIJN’ is er extra aandacht voor ontspanning in de drukke november en december maand met thema’s rondom sinterklaas, (mid)winter en kerst. Ze vinden plaats op woensdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur en kosten per les 11,- euro of per lesserie van 5 lessen 47,50. Natuurlijk inclusief een kop biologische (kinder)thee en iets verantwoordelijk lekkers na afloop van de les!

Je ontvangt na afloop van de laatste les op 21 december een speciaal Bloesem cadeautje!

Schrijf je in voor de In de Maneschijn yogales of de hele serie! >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *