Bloesem namasthee feestje

 Kom kennismaken op woensdag 25 januari!  Bloesem kinderyoga organiseert samen met Praktijk in de Roos een kennismakingsfeestje. Het Namasthee feestje vindt plaats tussen 14.40 en 16.30. Je bent welkom te komen en gaan wanneer dat voor jou uitkomt. 

KENNISMAKEN MET BLOESEM (EN THEE DRINKEN!)

Tijdens het Namasthee feestje is er alle tijd om kennis te maken, ruimte voor al jouw vragen, heerlijke biologische thee en wat verantwoord lekkers. Ook kun je samen deelnemen aan een ouder en kind yogales en ontvang je een Goodiebag met onder andere een Kadobon voor een gratis proefles!

Ik hoop jou en je ouder(s) de 25ste te ontmoeten!
Liefs Laura

** Schrijf je snel in! (Er zijn maar een beperkt aantal goodiebags beschikbaar 🙂

RESERVEER JOUW PLEKJE HIERONDER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *