5 elementen Tieneryoga

5 elementen Tieneryoga

De 5 elementen tieneryoga les heeft als basis; Do in strekkingen, Yogahoudingen, QiGong oefeningen, mindfulness -en heartfulness, meditatie, massage en visualisatie, de 5 elementen en de Chakra’s filosofie met als belangrijke essentie; de verbinding tussen hoofd (cognitief), hart (emotie) en Hara (intuitie). Daarbij worden de seizoenen en jouw belevingswereld als leidraad gebruikt voor de lessen.

Jij als tiener zit in een bijzondere fase van jouw leven. Eigenlijk ben je al geen kind meer, maar ook geen volwassene. Je bent wel al druk opweg naar volwassen worden. En daarbij ervaar je allerlei tegenstrijdige gevoelens en emoties, als vrijheid, onafhankelijkheid, geluk en blijheid, maar ook frustratie en boosheid, verliefdheid en onzekerheid. Terwijl jij volop in beweging bent is de wereld dat ook. Je mag -maar moet ook best veel. Zo kun je ook prestatie -en sociale druk voelen, perfectionisme en faalangst.

 

De 5 elementen tieneryoga les is voor jongens en meisjes van 13 tot 18 jaar en kan je helpen om makkelijker om te gaan met alle ‘tieneruitdagingen’. Daarbij train je je concentratie vermogen en focus, leer je wat in -en ontspanning voor jou kan doen en helpt het je meer evenwicht te hebben, flexibel en krachtiger te worden. Per les word er een ander thema belicht, maar de les heeft altijd een zelfde opbouw. Zo blijft er altijd overzicht en is er een stevige basis en structuur, maar is er genoeg ruimte voor ontdekken, reflectie, verdieping en ontspanning.

Bij BLOESEMKIND krijg je les in kleine groepjes, zodat er aandacht is voor jouw kind.

/..,.. inclusief thee of water en wat verantwoord lekkers.

Bekijk het rooster en reserveer een matje