bloesem kinderyoga

bloesem kinderyoga

 

Kinderen leren op een natuurlijke spelende manier bewust(er) te zijn en leven, waarin leren, onderzoeken en ontdekken heel erg belangrijk zijn. In deze soms overweldigende en ‘prikkelrijke’ maatschappij kan Kinderyoga jouw kind helpen om haar/zijn grenzen te leren aangeven, maar ook om ze juist op te zoeken. Door Kinderyoga te doen leert jou kind wat in- en ontspanning is en ontwikkel je een betere concentratie en coördinatie. Natuurlijk neemt de fysieke kracht, flexibiliteit en het uithoudingsvermogen toe en versterkt Yoga de motorische vaardigheden.

KINDERYOGA IS ONTSPANNEND, LEERZAAM EN LEUK!

Bij Bloesem is de yogales ‘down to earth’, praktisch en laagdrempelig, waarbij aandacht voor Yoga en de yogahouding (asana) de basis is. De yogahoudingen, mindfulness en ademhalingsoefeningen worden aangevuld met Do In (Chinese meridiaan strekkingen), Qigong (Chinese bewegingsleer), Natuurbeleving, spel en plezier, ontdekken en avontuur.

BEKIJK HET LESROOSTER

 

Time magazine publiceerde in oktober 2016 artikel over de voordelen op de schoolresultaten bij schoolkinderen door mindfulness oefeningen te doen. En andere -kleine en grotere onderzoeken wijzen uit dat Yoga onder andere helpt om stress en angst te verminderen, je brein functie te verbeteren en concentratie vermogen te versterken en helpt je om beter te slapen.

MELD JE AAN VOOR EEN YOGALES