♡ Bloesem Namasthee (gratis!)

Bloesem Kinderyoga Event | 25 Januari 2017

bloesemenbloei-bloesemkinderyoga

Op woensdagmiddag 25 januari ben je van harte welkom op het Bloesem Namasthee feestje voor jou en je mama en/of papa, waarbij je kennis kan komen maken met Bloesem Kinderyoga en je wordt verblijd met lekkere biologische (kinder)thee en verantwoord lekkers. Na afloop ontvang je een leuke GoodieBag met onder andere een Gratis Bloesem proefles voor een Kinderyogales naar keuze en een zakje Bloesem Kinderthee.

TIJD  Jullie zijn welkom vanaf 14.30 tot 16.30, maar je mag natuurlijk ook later komen en/of eerder weg. Tussen 15.00 en 15.30 wordt er een Ouder & Kind yogales gegeven, waar je samen met je ouders aan mee kunt doen. Na doe tijd kun je weer binnenlopen en bij je welkom om op het feestje te komen.

WAAR Alphen aan den Rijn bij praktijk in de Roos (in je bevestiging ontvang je details).

LET OP Er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Ik hoop jou en je ouder(s) de 25ste te ontmoeten!

 

RESERVEER JOUW PLEKJE HIERONDER!

 

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met bevestiging en gegevens. Als het aantal reserveringen groter is dan de aantal plekjes dan stel ik daarvan op de hoogte en bij voldoende interesse organiseer ik een nieuw Bloesem Namasthee feestje op een andere datum.

 

BLOESEM NAMASTHEE BIJ JOU THUIS?

Heb jij meerdere vrienden en vriendinnetjes die ook graag ook willen kennismaken met Bloesem Kinderyoga? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een Bloesem Namasthee feestje bij jou thuis! Bel me of stuur me een e-mail.