Bloesemkind massage

Bloesemkind Massage

De Bloesemkids massage is speciaal ontwikkeld voor kinderen en in het bijzonder voor (prikkel) gevoelige kinderen. Deze ontspannende kindermassage is laagdrempelig, word spelenderwijs aangeboden en kan gewoon met kleding aan worden gedaan. Jouw ouders mogen er ook bij blijven, zodat je je extra vertrouwd en op je gemak voelt.

De Bloesemkind massage bestaat uit een zachte, energetische hoofd massage en een ontspannende en verkwikkende nek, schouder en rug massage.

Deze bijzondere, ontspannende en fijne massage is geschikt voor elk kind vanaf 4 jaar en tiener t/m 18 jaar die behoefte heeft aan een massage. Ook is de massage een mooie ondersteuning tijdens -of na een drukke, emotionele en spannende periode. En in het bijzonder is de Bloesemkids massage geschikt voor (prikkel) gevoelige kinderen en tieners.
MASSAGE HELPT JE MET HET VERBETEREN VAN JE GEZONDHEID, VERMINDERT STRESS EN HELPT JE TE CONCENTREREN
Door masseren kun je diep ontspannen, verbeter je de doorbloeding, versterk je je immuumsysteem en doorstroming van je meridianen (link). Ook helpt massage bij klachten als hoofdpijn, nek, schouder en rugpijn, overprikkeling, stress en onrust en helpt het je met je concentratie, versterkt het je geluksgevoel en kun je beter slapen!

MASSAGE HELPT JE LEREN JE GRENZEN AAN TE GEVEN EN JE ZELFVERTROUWEN TE VERGROTEN
Veiligheid staat voorop. Jij kunt aangeven wat jij wel of niet wilt. We spreken samen een teken af dat als jij wilt stoppen, ik gelijk stop. Daarna vraag ik je wat ik voor je kan doen of wat je wilt aangeven. Soms wil jouw kind gewoon even naar het toilet :-). Zo leert jouw kind ook op een veilige en speelse manier haar of zijn grenzen aan te geven. Daarmee versterk je het (zelf)bewustzijn, leer je grenzen (h)erkennen -en ze uit te spreken en dat draagt weer bij aan een groter (zelf)vertrouwen!

 

 De Bloesemkids massage duurt 45 minuten en kost 39,00 en is inclusief een kop thee, water en iets verantwoord lekkers.

Je kunt een massage afspraak maken op maandag, woensdag en donderdag.

BOEK EEN BLOESEMKIDS MASSAGE!