BloesemKind bij jou in de studio?

BLOESEMKIND BIJ JOU IN DE STUDIO…

Of evenement, festival en andere gelegenheid. Ik verzorg met liefde een fijne les, lezing of mooie workshop.

Mijn expertise deel ik graag met jou

Ik ben Holistisch natuurcoach, Do in -en Yoga docente en moeder van een 5 jarige dochter. Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve en begaafde kinderen, tieners en hun ouders, waarbij de natuurlijke verbinding tussen kind en ouder(s), de Chinese en Japanse 5 elementenleer en de natuurcycli de basis is.

Ik startte ooit lang geleden met een opleiding in mode en detailhandel, werkte 15 jaar voor verschillende werkgevers, van winkelmedewerkster tot assistent van de directiesecretaresse en van unit leader op een Amerikaans zomerkamp tot onkruid plukken op de kwekerij.

Liefde voor het leven

Ik heb een grote liefde voor het leven en de natuur. Dat inspireerde me om in 2009 als -Ć©Ć©n van de eerste eco pioniers te starten met een duurzame webshop en richtte in 2011 een netwerk voor vrouwelijke ondernemers met een groen en duurzaam hart. Die liefde’s en die voor natuurlijk (op)groeien en mindful leven vindt ook zijn vorm in ‘ons’ gezinsleven -hoewel ik geloof dat ik 1 leven heb waarin al mijn ‘moois’ samenkomt, waarin ik mezelf ben en alle ‘rollen’ die ik heb een reflectie zijn van wie ik ben. We proberen onze footprint klein te houden, consumeren -of minderen biologisch, duurzaam en fair en gaat onze dochter naar een Democratische school. Met het bouwen van een co2 neutraal huis met duurzame studio en praktijkruimte gemaakt met eco vriendelijke bouwmaterialen wordt een lang gekoesterde droom werkelijkheid.

Ik duik met veel nieuwsgierigheid en vol enthousiasme in diverse studieboeken met o.a. een opleiding als natuurvoedingskundige, kinderyogadocente -en HSP coach, alsmede Do in yoga docente enĀ natuur -& wandelcoach. Ik volgde diverse cursussen op het gebied van kindercoaching en deed een mindfulness training. Ik vulde die kennis aan met diverse cursussen, workshops en trainingen op gebied van natuurlijke gezondheid, voeding en massage, alsmede verblijd ik mijn leergierige zelf met kennis op gebied van hoogsensitiviteit en begaafdheid, (senso)motorische en reflex integratie en gevoeligheid door (pre natale, geboorte en post partum) trauma en psychologie.

Ik ontdekte ik dat het ontwikkelen -en samenstellen van een holistische, bloeiende en eclectische methode echt ā€˜mijn dingā€™ was. Wel een methode zonder ā€˜harde lijnenā€™ en vaste vorm, vrij om te mee bewegen en te integreren daar waar het de ruimte vindt om te groeien. Ik ontwikkelde de eclectische bewegingsvorm Zen yoga, de holistische Tao Yogatherapie -en de natuurlijke en holistische coaching methode Bloeiend coachen, welke wordt gebruikt in coaching, therapie en de basis is voor de cursus ā€˜Holistische kindercoaching voor hoogsensitieve en begaafde kinderenā€™ en opleiding ā€˜Holistische kinderyogatherapie met de 5 elementenā€™.

BLOESEMKIND werkte al eerder met veel plezier samen met Yogatreasure en schreef in opdracht voor Elke dag yoga een mini e-book over voeding en Yoga. Voor Victoria’s Studiecentrum in ontwikkelde -en verzorgde ik de workshop ‘Leren met aandacht’.

Testimonial

Vicky van der ZeeĀ Eigenaresse (voormalig) Victoria’s Studiecentrum

ā€œSamen met Laura heeft Victoria Studiecentrum eind 2016 tot en met begin 2017 een workshop Leren met Aandacht aangeboden voor onze leerlingen. Een kleine groep leerlingen van de basisschool en een groep van de middelbare school mocht deelnemen en leerde allerlei ademhalings- en ontspanningsoefeningen van Laura. De reacties waren zeer enthousiast en wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar!ā€

 

>> Voor een impressie van een BLOESEMKIND workshop in samenwerking, bekijk je hieronder het promotie filmpjeĀ van de workshop Leren met aandacht gemaakt door Victoria Studiecentrum.