Holistisch kinderyogatherapeut met de 5 elementen

Opleiding ‘Holistisch kinderyogatherapeut met de 5 elementen’

 
🐛Deze pagina is in ontwikkeling 🦋

Ben jij kinderyoga docente of heb je een stevige basiskennis en ervaring met Yoga, Do in/Shiatsu of TCM?

Is jouw droom om kinderen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling …..

… hoogsensitief, meerbegaafd, beelddenkers, (senso)motorisch en (prikkel) gevoelig, ad(h)d en autisme spectrum, leer en concentratieproblemen, etc.

BloesemKind bied een bijzondere en unieke bijscholing aan voor kinderyoga docenten waarbij je ontdekt, onderzoekt en leert wat jij kunt bijdragen aan ….

Door het beste van twee werelden samen te brengen in een integrale manier van coachen, blijft er ruimte voor jouw eigen unieke inzichten en ervaring als professional. Ik geloof dat in jou alles zit wat je nodig hebt en de unieke kracht die jij bezit. In deze opleiding is er dan ook veel aandacht en ruimte om juist dat (opnieuw) te ontdekken, (h)erkennen en te versterken.

De theorielessen vinden plaats bij BloesemKind ‘thuis’ en praktijklessen maken we gebruik van een locatie of in de natuur. Je krijgt les in een warme en huiselijke sfeer, inspirerende omgeving in kleine groepjes met voldoende aandacht voor jou en jouw groei -en leerproces.

Hoe ziet de cursus eruit?

Per cursus zijn er 6 ‘live’ dagen, waarvan 5 lesdagen en 1 afsluitingsritueel. De opleiding bestaat verder uit online modules,  persoonlijke on -en offline begeleiding en intervisie, opdrachten, thuiswerk, eindopdracht (verdieping en portfolio) en examen. Je rond de cursus af met een certificaat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt als Holistisch Kinderyogatherapeut.

Wat je leert en ‘mee naar jouw praktijk’ neemt

….

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • vermelding register ‘Kinderyogatherapeut’
Hoe ziet een lesdag eruit?

Per lesdag van 12.30 tot 16.30 inclusief thee/water, vegetarische soep met zuurdesembrood en verantwoord lekkers. Per opleiding 995,- excl Btw

AANMELDEN