Holistische Peuteryoga

HOLISTISCHE PEUTERYOGA

 

babyyoga en dreumesyoga

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

De BLOESEMKIND lessen helpen je om makkelijker om te gaan met alle ‘peuteruitdagingen’ en de bijbehorende emoties en gevoelens. Daarbij train je je concentratie vermogen en focus, leer je wat in -en ontspanning voor jou kan doen en helpt het je meer evenwicht te hebben, flexibel en krachtiger te worden. Per les word er een ander thema belicht, maar de les heeft altijd een zelfde opbouw. Zo blijft er altijd overzicht en is er een stevige basis en structuur, maar is er genoeg ruimte voor ontdekken, reflectie, verdieping en ontspanning.

Bij BLOESEMKIND krijg je les in kleine groepjes, zodat er aandacht is voor jouw kind.

/..,.. inclusief thee of water en wat verantwoord lekkers.

 

Bekijk het rooster en reserveer een matje


* Jouw kind is uniek en speciaal op haar -of zijn eigen manier. Ik geloof dat ieder kind zijn eigen natuurlijke ritme en groeitempo heeft en dus past het beter om kinderen te laten meedoen aan de les op basis van hun mogelijkheden passend bij hun ontwikkeling. Leeftijd is dus ook hier niet allerbelangrijkst :-). Wel dat jouw kind zich prettig en veilig voelt met zichzelf en in de groep.

Het komt ook wel eens voor dat jouw kind op dit moment niet gebaat is bij een groepsles. Dat kan zijn omdat zij -of hij meer aandacht en begeleiding nodig heeft, dan dat er in de groepsles kan worden gegeven. Een privéles kan dan uitkomst bieden!