Kleuteryoga

 

kleuteryoga les

De kleuteryoga les heeft als basis; Yoga, Mind -en Heartfulness. Daarbij wordt natuurbeleving en seizoensfeesten, creativiteit, muziek, spel en bewegen en de belevingswereld van jouw kind als leidraad gebruikt voor de lessen.

De Bloesem kleuteryoga les is voor jongens en meisjes van 4 tot en met 7 jaar en kan je helpen om makkelijker om te gaan met alle ‘kleuteruitdagingen’. Daarbij train je je concentratie vermogen en focus, leer je wat in -en ontspanning voor jou kan doen en helpt het je meer evenwicht te hebben, flexibel en krachtiger te worden. Per les word er een ander thema belicht, maar de yogales heeft altijd een zelfde opbouw. Zo blijft er altijd overzicht en is er een basis van structuur. Maar is er genoeg ruimte voor ontdekken, reflectie, verdieping en ontspanning.

Bij Bloesem kleuteryoga krijg je yogales in kleine groepjes, zodat er veel aandacht is voor jou.

Agenda

KLEUTERYOGA LESSENSERIE

Ben jij benieuwd naar yoga en de voordelen van yogaTijdens de yogales leer je een kleuter yogaflow en speelse meditatie, ontdek je dieren -en andere yogahoudingen, doe je beweging’s spelletjes, creatieve opdrachten, maak je soms ook muziek en een doe je ontspannende visualisatie’s .. en meer!

> > > >

Data; woensdagmiddagen, het hele jaar door m.u.v. schoolvakantie’s en de Jaarmarkt op 20 september

Tijd en locatie; 14.00 tot 15.00 bij Yogatreasure in Alphen aan den Rijn

Kosten; Een les kaart voor 9 lessen van 60 minuten voor 89,50 inclusief thee, wat verantwoord lekkers.

 

MELD JE AAN!

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

BLOESEM ‘NAAR BUITEN’ EVENT

Een inspirerende ochtend in de natuur met Yoga, Natuurspel en een Picknick!

Op de laatste vakantiedag voor school weer begint vieren we de zomer nog even! Speciaal voor jou en je ouder(s)! Natuurlijk buiten, met een leuke natuurwandeling met een heus natuurspel en opdracht, een buiten Yogales en afsluitend een Picknick.

Het Bloesem ‘Naar buiten’ event is op vrijdag 18 augustus. We verzamelen om 10 uur, drinken thee met wat lekkers en maken kennis met elkaar. Samen gaan we wandelen en doen we een leuke opdracht en een Yogales buiten op het gras (en een matje natuurlijk). We sluiten af met een ‘American Style’ picknick*.

* Ieder neemt wat lekker (gezonds) mee. Dat mag je natuurlijk zelf maken, jouw bijzondere recept (ik kijk er naar uit!) -of gewoon wat lekkers kopen en meenemen :-). Natuurlijk overleggen we destijds om te voorkomen dat er teveel ‘hetzelfde’ is.

Er zijn 12 matjes, (elk matje 1 ouder en 1 kind, lekker knus), dus meld je aan en bemachtig jouw plekje en bevestig jouw deelname!

> > > >

Data; Vrijdag 18 augustus 

Tijd en locatie; van 10:00 tot 13:00 bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn

Kosten; Pay as you feel (op basis van wat jij wilt of -kunt geven)

* Bij slecht weer -of weinig animo gaat het event niet door en wordt het eventueel verplaats naar een ander moment (omdat het gewoon erg leuk is :-))

Bloesem ‘Naar buiten’ event

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

CURSUS ‘BLOESEMKIND’ VOOR OUDERS VAN GEVOELIGE, SLIMME EN (EIGEN)WIJZE KINDEREN

Verwacht september 2017

> > > >

Data; ..

Tijd en locatie; .. Alphen aan den Rijn

Kosten; ..

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –