Kleuteryoga

Do in les voor kleuters

De Do in les voor kleuters heeft als basis; Do in en Yoga houdingen en oefeningen. Daarbij wordt natuurbeleving en de seizoensfeesten, creativiteit, muziek, spel en bewegen en de belevingswereld van jouw kind als leidraad gebruikt voor de lessen.

De BLOESEMKIND kleuter les is voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar, maar eigenlijk is de leeftijd helemaal niet zo belangrijk. Dus is de kleuter les geschikt voor ieder kind die zich veilig en prettig voelt in deze groep*.

QUOTE

De Do in yoga les helpt je om ……. en makkelijker om te gaan met alle ‘kleuteruitdagingen’. Daarbij train je je concentratie vermogen en focus, leer je wat in -en ontspanning voor jou kan doen en helpt het je meer evenwicht te hebben, flexibel en krachtiger te worden. Per les word er een ander thema belicht, maar de yogales heeft altijd een zelfde opbouw. Zo blijft er altijd overzicht en is er een basis van structuur. Maar is er genoeg ruimte voor ontdekken, reflectie, verdieping en ontspanning.

Bij BLOESEMKIND krijg je yogales in kleine groepjes, zodat er veel aandacht is voor jou.

/..,.. inclusief thee, wat verantwoord lekkers.

BUTTON

 

* Jouw kind is uniek en speciaal op haar -of zijn eigen manier. Ik geloof dat ieder kind zijn eigen groeitempo heeft en dus past het beter om kinderen te laten meedoen aan de les op basis van hun mogelijkheden passend bij hun ontwikkeling. Leeftijd is dus ook hier niet allerbelangrijkst :-). Wel dat jouw kind zich prettig en veilig voelt met zichzelf en in de groep.

* Het komt ook wel eens voor dat jouw kind op dit moment niet gebaat is bij een groepsles. Dat kan zijn omdat zij -of hij meer aandacht en begeleiding vraagt dan dat er in de groepsles kan worden gegeven. Een privéles kan dan uitkomst bieden!