BloesemKind

BLOESEMKIND is een praktijk in omgeving van de prachtige Veluwe met als missie; ontspanning, balans, groei en verbinding voor hoog gevoelige en begaafde kinderen -en hun ouders! Door oosterse en westerse inzichten samen te brengen -en … waarbij … Met als resultaat een … lessen, coaching en massage alsmede workshop’s en trainingen. + under construction +

GEEF JE KINDEREN WORTELS OM TE GROEIEN EN VLEUGELS OM TE VLIEGEN

Kinderen zijn onze grootste schatten en ik ben ervan overtuigd dat onze kinderen de kracht hebben om deze wereld te veranderen. Op zijn minst maken ze het leven van ons als ouders, een heel stuk mooier en glansrijker! Tegelijkertijd leven we in een wereld welke constant in beweging is. Dat vraagt ook meer van onze kinderen en van ons als ouders.

Met bloesemkind wil ik kinderen -en hun ouders helpen om gezonder, relaxter en met meer plezier te leven. want juist in deze tijd, met een overvloed aan vooral drukte en dingen die ‘moeten’, raak je gemakkelijk uit balans, waardoor je niet lekker in je vel zit.

 

Bij BloesemKind bieden we jouw kind -en jij, Yoga, Do In en Qigong (Japanse en Chinese bewegingsleer), Massage, Mindfulness en Holistische coaching. Juist kinderen (en natuurlijk ook grote mensen ;-)) hebben erg veel baat bij een integrale ‘holistische’ aanpak. Daarom kunnen jouw kind -en jij, naast Yogatherapie voor kinderen ook voor de wekelijkse groep Yogales voor kinderen, tieners en kind & ouders, Kinder -en ouder coaching en Kindermassage terecht bij BloesemKind.

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF! 

Ik geloof namelijk dat alles wat je nodig hebt al in je zit. net als een zaadje heb je een paar ‘essentials’ nodig om te groeien en bloeien. Een beschut en rustig plekje om te ontkiemen, ruimte om te wortelen, licht en warmte van de zon, water en de juiste voeding.  Ook ben ik er van overtuigd dat als je kunt ontspannen er weer ruimte komt voor dingen die je leuk, belangrijk en fijn vindt.