Over Bloesem

Over Bloesem

In november 2016 ben ik gestart met Bloesem Kinderyoga. Maar mijn avontuur begon al veel verder terug in tijd. Ik begon met Yoga beoefenen toen ik 19 was en met mijn verhuizingen mee, tussen de bijzondere periodes en nieuwe levensfases door bleef ik -aan en af Yoga beoefenen. Ik was een heuse laatbloeier en pas in mijn late twintigers wist wat ik wilde doen. Ik studeerde af als counsellor en coach en na een paar jaar een praktijk te hebben gehad, ‘ruilde’ ik de ene passie in voor een andere. Ik starte een webshop met ecologische lifestyle producten, duurzame kleding en biologische huidverzorging en een webshop met eco vriendelijke Yogakleding. In 2012 werd ik moeder van een dochter. In die periode verschoof mijn aandacht van de webshops naar een natuurlijk leven en natuurlijk (op)groeien. Ik begon met een opleiding natuurvoeding, deed een cursus mindfulness (MBCT), leerde over inheemse kruiden en essentiële olie en maakte mijn eigen calendula balsem, gezichtsserum en baby olie. Ik ontdekte een voor mij nieuwe wereld en wist vanaf dat moment dat dit mijn weg was.

 

De gevoelige aard van mijn dochtertje inspireerde me om Kinderyoga docente te worden. Op dat pad kwam ik in aanraking met Do In, een bewegingsleer met wellicht dezelfde oorsprong als Yoga, maar dan vanuit China en later Japan verder ontwikkeld. In 2015 starte ik met de opleiding tot Kinderyoga docente en in 2016 met de opleiding tot Do In docente en therapeut. 

Ik realiseerde me dat juist kinderen erg veel baat hebben bij een integrale aanpak. En ben ik me naast Yoga gaan verdiepen in (prikkel) gevoeligheid en (meer)begaafdheid. Zo kunnen je kind -en jij, naast de wekelijkse Yogales ook terecht voor Yogatherapie voor kinderen, Kinder -en ouder coaching en Kindermassage.

Mijn missie is jou en je kind(eren) graag helpen vanuit eigen kracht, stralend en weerbaar in het leven te staan en te bewegen. In verbinding met jezelf en de natuur. Zo kun je samen met jouw kind gezond en gelukkig (op) groeien met hoofd (denken), hart (voelen) en hara (intuïtie)!