Do In & Yogales

do in & yoga voor kinderen

 

Kinderen leren op een natuurlijke spelende manier bewust(er) te zijn en leven, waarin leren, onderzoeken en ontdekken heel erg belangrijk zijn. In deze soms overweldigende en ‘prikkelrijke’ maatschappij kunnen Do in en Kinderyoga jouw kind helpen om haar/zijn grenzen te leren aangeven, maar ook om ze juist op te zoeken. Door Do in en Kinderyoga te doen leert jou kind wat in- en ontspanning is en ontwikkel je een betere concentratie en coördinatie. Natuurlijk neemt de fysieke kracht, flexibiliteit en het uithoudingsvermogen toe en versterkt jouw kind haar/zijn motorische vaardigheden.

DO IN & KINDERYOGA IS ONTSPANNEND, LEERZAAM EN LEUK!

Bij BloesemKind is de les ‘down to earth’, praktisch en laagdrempelig, waarbij aandacht voor Do in strekkingen en Yogahoudingen de basis is. De Do in strekkingen en Yogahoudingen, mindfulness, heartfulness, massage -en ademhalings -en visualisatie oefeningen worden aangevuld met Qigong oefeningen (Chinese bewegingsleer), natuurbeleving, creatieve opdrachten, spel -en plezier, ontdekken en avontuur. De 5 elementen en de seizoenen, alsmede de jaarfeesten zijn de basis voor de thema’s in de lessen.

BEKIJK HET LESROOSTER

 

Time magazine publiceerde in oktober 2016 artikel over de voordelen op de schoolresultaten bij schoolkinderen door mindfulness oefeningen te doen. En andere -kleine en grotere onderzoeken wijzen uit dat Yoga onder andere helpt om stress en angst te verminderen, je brein functie te verbeteren en concentratie vermogen te versterken en helpt je om beter te slapen.

MELD JE AAN VOOR EEN YOGALES