ground, centre & flow les

GROUND, CENTRE & FLOW LES

Speciaal voor kinderen -en tieners met overgewicht ontwikkelde BloesemKind deze lessenserie waar de 5 elementen, Do in, Qigong en Vinyasa (Flow) Yoga samenkomen. De les start je door een zachte en vriendelijke verbinding te maken met hoofd (denken), hart (gevoel) en hara (intuïtie) en vanuit die verbinding te aarden -en centreren om met stevigheid en dat vertrouwen een energieke en vitaliserende flow te doen.Door te werken met heartful en mindfulness, zelfvertrouwen en compassie …

Verbinden, gronden en vertrouwen

Balans, flexibilteit en stevigheid

Flow yoga

Yin yoga

Verankeren, omarmen, loslaten en ontspanning

 

 

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

….

Bij BLOESEMKIND krijg je les in kleine groepjes, zodat er aandacht is voor jouw kind.

/..,.. inclusief thee of water en wat verantwoord lekkers.

 

Bekijk het rooster en reserveer een matje


* Jouw kind is uniek en speciaal op haar -of zijn eigen manier. Ik geloof dat ieder kind zijn eigen natuurlijke ritme en groeitempo heeft en dus past het beter om kinderen te laten meedoen aan de les op basis van hun mogelijkheden passend bij hun ontwikkeling. Leeftijd is dus ook hier niet allerbelangrijkst :-). Wel dat jouw kind zich prettig en veilig voelt met zichzelf en in de groep.

Het komt ook wel eens voor dat jouw kind op dit moment niet gebaat is bij een groepsles. Dat kan zijn omdat zij -of hij meer aandacht en begeleiding nodig heeft, dan dat er in de groepsles kan worden gegeven. Een privéles kan dan uitkomst bieden!